sâmbătă, 30 iunie 2012

Micuțele mincinoase - volumul II ~ Impecabil ( recenzie )

Image and video hosting by TinyPic
Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-357-1
Nr pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011

Pret: 39.90 lei


 Să aruncăm o privire în trecut: cadavrul lui Alison a fost descoperit și odată cu acest eveniment, cele patru mincinoase care au fost odată cele mai bune prietene ale sale au început să primească mesaje de la o anume ''A'' care are în gând să nu le mai lase să-și facă de cap. 

Ferește-te de fetele frumoase cu secrete întunecate! 

 Un vechi secret a fost dezgropat, iar micuțele mincinoase nu par prea fericite când ''A'' se folosește de el pentru a le face viața și mai imposibilă ... 
 Zău că acestea ar merita muulte ore de petrecut în folosul comunității. Trecând peste faptul că au condamnat o persoană la o viață în întuneric - dacă se poate trece peste așa ceva - cele patru bune prietene continuă să pășească pe un teren minat.

 Spencer nu ia pauză din a-i șuti de sub nas iubiții Melissei. 
 Aria trece de la profesorii de engleză la iubiții prietenelor sale.  
 Emily își dă întreaga viață peste cap doar ca să-și clădească o relație irealizabilă cu Maya, iar Hanna, sărăcuța, nu suportă ideea de a nu fi pe primul loc în topul celor mai populare și de a nu fi extrem de irezistibilă pentru băieți, încât devine de-a-dreptul obsedată de siluetă; și prin mijloacele pe care le utilizează pentru a arăta mereu în formă are grijă ea ... să se îmbolnăvească.

 Pff, cine ar vrea să fie în locul lor? 

 Cele patru micuțe mincinoase sunt departe de a fi fete bune 

 Opinii personale: 

 Oare există o carte mai captivantă de atât? Chiar de la prima pagină m-am pierdut complet de realitate și am pășit într-o lume ce te învăluie într-un neîncetat suspans. 
 În fiecare moment mi-am dorit să fiu alături de personaje, am stat cu sufletul la gură și cu întrebarea Oare ce vor face în continuare? întipărită în minte după fiecare încercare la care erau supuse acestea. 
 Știu că am mai spus-o de câteva ori, dar pur și simplu ceva din mine mă îndeamnă să o mai fac odată; Sara Shepard are acest mod numai al său de a ne atrage, felul cum descrie și cum potrivește lucrurile este absolut ... IMPECABIL! 

 Vă recomand această carte, mai bine spus, toată seria, deoarece este N-E-M-A-I-P-O-M-E-N-I-T-Ă și chiar merită să-ți dedici o mică parte din timpul liber , fără să te întrebi dacă merită ( vei fi știut asta încă de la primele pagini ). Nu te va lăsa să te plictisești, la fel de bine precum o face și serialul. 

Notă: 5/5 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu