marți, 3 iulie 2012

Micuțele mincinoase - volumul III ~ Perfect

Image and video hosting by TinyPic
Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-380-9
Nr pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011

Pret: 34.90 lei

 AI AVUT VREODATĂ un prieten care să se-ntoarcă împotriva ta? Să se transforme, pur și simplu, dintr-o persoană pe care credeai că o cunoști, în ... cu totul alta? Nu vorbesc despre iubitul tău din grădiniță, care a crescut și a devenit un tolomac plin de coșuri, sau de prietena din tabără, cu care descoperi că n-ai ce să vorbești când vine să te viziteze în vacanța de Crăciun. Nu. Eu vorbesc despre sufletul tău pereche. Fața despre care știi totul. Și care știe totul despre tine. Într-o zi, se transformă radical într-o cu totul altă persoană. 
 Ei bine, se mai întâmplă. În Rosewood s-a întâmplat. 

Caută și vei găsi; ceea ce nu este căutat va rămâne nedescoperit. - SOFOCLE


 Spencer nu se poate abține să nu râvnească la tot ce îi aparține surorii sale. Începând de la iubiți, până la creațiile ei. Minte cu nerușinare în privința notelor sale, care sunt obținute nu pe merit, ci în urma plagierii unei lucrări mai vechi tot a Melissei ... și primește toate laudele. Oare cât va mai ține minciunica aceasta?

În relația ei cu profesorul de engleză, Ariei nu îi merge prea bine. Faptul că au fost dați în vileag s-ar putea să ridice un zid permanent între cei doi amorezi ... 

 Nu-i de mirare că mama lui Emily este atât de severă. 
Emily își minte nonstop familia și prietenii în legătură cu relațiile sale, îi este teamă de un sărut dintre ea și prietena sa, Maya, pe care nu tocmai cineva de încredere s-ar putea să-l fi văzut; este înspăimântată de ideea că va trebui să ia o decizie cât mai curând, asta dacă nu vrea să își transforme viața într-un adevărat coșmar din care nu se va mai putea trezi. 


Cineva face gafe - la greu.  
 Hanna este la un pas de a își pierde cea mai bună prietenă actuală, Mona, și nu numai. Poate chiar și viața, dacă nu este cuminte și continuă să o calce pe nervi rău de tot pe A, cu ale sale descoperiri ... 


Pregătiți-vă, fetițelor. Nimic nu este ceea ce pare. 
 Muah! 
 - A. 
Image and video hosting by TinyPic
Opinii personale:


Ar fi mare păcat să pierdeți acest volum care îți induce un fior pe șira spinării, care te face să tremuri și îți taie răsuflarea. 

 Trebuie să trăiți aceste întâmplări ce sfidează toate legile normalului alături de personaje, să vedeți cum evoluează acțiunea de la rău în mai rău și ce vor face cele patru micuțe mincinoase în aceste vremuri de criză, pentru a rezolva cât de cât lucrurile.  


 ~ Glamour și intrigă! - ELLE 
~ O să vă placă la nebunie! - LOVE IT


Notă: 5/5

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu