luni, 9 iulie 2012

De prin străinătate ... ( 3 )

Kimberly Derting



Kimberly este autoarea seriei "Body Finder" ( HarperCollins ) şi a trilogiei "The Pledge" ( Simon & Schuster ). Trăieşte în Nord-Vestul Pacificului, un loc ideal pentru a scrie orice lucru întunecat şi ciudat... O zi mohorâtă îi poate induce starea perfectă pentru asta. Trăieşte cu soţul ei şi cei patru frumoşi ( şi de multe ori gălăgioşi ) copii ai lor care reprezintă un izvor nesecat de inspiraţie.



The Body Finder (The Body Finder #1)

Violet Ambrose se confruntă cu două probleme majore : Jay Heaten şi morbida ei abilitate secretă. În timp ce fata de şaisprezece ani este confuză datorită sentimentelor sale pentru cel mai bun prieten încă din copilărie, o tulbură şi mai tare harul de a simţi cadavre - sau măcar cele  ale unor oameni care au fost omorâţi. De mic copil, a simţit ecourile lăsate în urmă de răposaţi... şi urmele ataşate criminalilor.

Violet nu şi-a luat niciodată talentul ciudat drept un dar; mai mult a condus-o spre păsările moarte cu care pisica ei s-a plictisit să se joace. Dar acum că un criminal în serie a început să terorizeze micul orăşel în care stă şi ecourile localnicelor de care s-a ocupat o bântuie zilnic, ea realizează că ar putea fi singura persoană ce ar putea să-l oprească.

În ciuda puternicei lui protectivităţi asupra ei, Jay acceptă fără tragere de inimă să o ajute pe Violet în misiunea ei de a găsi criminalul - iar Violet este descurajată de speranţa ca intenţiile lui Jay să fie mai mult decât prieteneşti. Dar chiar dacă se îndrăgosteşte de-a binelea, Violet chiar se apropie de a descoperi inculpatul... şi de a deveni prada.


Desires of the Dead (The Body Finder #2)

Violet poate simţi ecourile celor ucişi - dar şi amprenta agăţată de ucigaşii lor. Doar cei apropiaţi ei ştiu de ce este capabilă, dar când descoperă cadavrul unui băieţel se întâmplă să capteze atenţia FBI-ului, fapt ce îi ameninţă întregul mod de viaţă.

Cât Violet se chinuie să păstreze secretă abilitatea sa morbidă, devine în mod involuntar subiectul unei obsesii periculoase. În mod normal s-ar duce la prietenul ei cel mai bun, Jay, dar de când formează oficial un cuplu, regulile relaţiei lor par să se fi schimbat. În timp ce Jay îşi petrece din ce în ce mai mult timp cu Mike, noul lui prieten, Violet rămâne cu prea mult timp la dispoziţie pentru a se întreba unde s-au stricat lucrurile. Dar când umple golul săpând prin trecutul tragic al familiei lui Mike, dă peste un adevăr întunecat care i-ar putea pune pe toţi în pericol ...


The Last Echo (The Body Finder #3)

La sfârşit rămâne doar ecoul ...

Violet şi-a păstrat secretă abilitatea morbidă de a simţi cadavre faţă de toată lumea, cu excepţia familiei şi a lui Jay Heaton, cel-mai-bun-prieten-din-copilărie-devenit-iubit. Asta până când psihologul criminalist Sara Priest descoperă talentul lui Violet şi o pofteşte să îşi folosească harul pentru a da în vileag asasinii. Acum că lucrează cu un grup eclectic de indivizi -  în care este inclus şi atractivul dar periculosul Rafe - este sarcina lui Violet să-i ajute pe cei ucişi, aducându-le ucigaşii în faţa justiţiei.

Când Violet descoperă cadavrul unei studente omorâte de "colecţionarul de gagici", ea este hotărâtă să rezolve cazul. Totuşi, acum criminalul în serie este în căutare de o nouă relaţie iar Violet pare să îl intereseze ...



    Dead Silence (The Body Finder, #4)





- va fi publicat pe data de 13 aprilie 2013 ...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu