miercuri, 18 iulie 2012

De prin străinătate .... ( 4 )

Bree Despain

The Dark Divine (The Dark Divine #1)

Grace Divine, fiica pastorului local, ştia mereu că ceva teribil s-a întâmplat în noaptea în care Daniel Kalbi a dispărut -- noaptea în care l-a găsit pe fratele ei, Jude, căzut pe verandă, acoperit de propriu-i sânge -- dar nu avea nicio idee despre secretul monstruos pe care acea noapte îl ţinea. 

Amintirile pe care familia ei a încercat să le îngroape revin la suprafaţă când Daniel se întoarce, trei ani mai târziu, şi se înscrie în liceul lui Grace şi Jude. Chiar dacă i-a promis lui Jude că va păstra distanţa, Grace nu-şi poate nega atracţia faţă de şocantele abilităţi artistice ale lui Daniel, felui lui de a o face să privească lumea din unghiuri noi şi ciudata, înfometata licărire din ochii lui.

Cu cât Grace se apropie mai mult de Daniel, cu atât îşi compromite ea mai mult viaţa, acţiunile ei stârnind mânie în Jude şi conducându-l spre îmbrăţişarea anticului rău pe care Daniel l-a eliberat în acea noapte oribilă, Grace trebuie să descopere adevărul din spatele secretului întunecat al băiatului... şi soluţia care îi poate salva pe cei la care ţine. Dar s-ar putea să fie nevoită să sacrifice un lucru foarte important pentru asta - propriul suflet.

The Lost Saint (The Dark Divine #2)

 O familie distrusă. O iubire ameninţată. Un inamic se întoarce.

Grace Divine a făcut sacrificiul suprem pentru a-l vindeca pe Daniel Kalbi. Era infectată cu blestemul licantrop în timp ce încerca să-l salveze, şi şi-a pierdut dragul frate în proces.

Disperată să-l găsească pe Jude, Grace se împrieteneşte cu Talbot, un nou-venit în oraş. Dar cât ei doi se apropie, relaţia lui Grace cu Daniel este pusă în primejdie - în mai mult de-un mod.

Neştiind pe ce cale întunecată s-a avântat, Grace începe să-şi arate vârcolacul lăuntric - nerealizând că un duşman s-a întors şi că o capcană mortală e gata să fie declanşată.

Bree Despain livrează romantism sfârâind şi acţiune captivantă în apăsătoarea-de-inimă continuare a seriei The Dark Divine.

The Savage Grace (The Dark Divine #3)

Un suflet pătimaş. O alegere imposibilă. O confruntare finală.

Luptându-se cu blestemul licantrop ce pulsează adânc în interiorul ei, Grace Divine era în sfârşit capabilă să-şi găsească fratele, dar aproape că o costă tot.

Cu iubitul ei, Daniel, blocat în forma de lup şi cu moartea apropiată a lui Sirhan, timpul se scurge pentru Grace, care încearcă să îi oprească pe Caleb Kalbi şi banda lui de demoni. Dacă eşuează, familia şi oraşul ei natal vor pieri. Totul stă pe umerii lui Grace.

Ultimul volum din trilogia The Dark Divine aduce povestea de dragoste dintre Daniel şi Grace la o asfixiantă concluzie ...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu